• Snel en efficiënt ontruimen
  • Voor particulier en zakelijk
  • Scherpe tarieven
  • Flexibel inzetbaar
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 065-2618-677

FAQ

Dat is moeilijk te zeggen. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. De vloerbedekking, ligt deze geplakt? Hoeveel afval er moet worden afgevoerd. Moeten er herstelwerkzaamheden worden verricht. Om wat voor soort woning gaat het? Zitten er nog spullen bij van waarde (dit wordt van de totale offerte prijs afgetrokken). Is de woning erg vervuild? Dus u kunt het beste even bellen voor een gratis offerte.

Wij kopen alleen inboedels op gecombineerd met het ontruimen van de woning.

U hoeft de betaling pas te voldoen na de oplevering, dus als alle werkzaamheden zijn verricht.

Wij kunnen op zeer korte termijn een woning leeg maken. Meestal wel binnen 1 a 2 weken. En anders komen wij in het weekend. Voor spoedopdrachten is het mogelijk om de woning binnen 48 uur leeg te maken, informeer hiervoor vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ja, dit doen wij ook binnen Europa en buiten Europa, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Een offerte is geheel gratis en vrijblijvend.

Er kunnen ook schoonmaakwerkzaamheden worden verricht. Vraag naar de mogelijkheden, of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Uw vraag niet beantwoord?

Heeft u nog vragen bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Of vul het contactformulier op onze website in
Wij zijn uur 7 dagen per week bereikbaar van 9 uur tot 21 uur ! Email = binnen 12 uur gegarandeerd reactie terug.

BEL ONS