• Snel en efficiënt ontruimen
  • Voor particulier en zakelijk
  • Scherpe tarieven
  • Flexibel inzetbaar
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 065-2618-677

Ontruiming bedrijven

Ontruiming van een bedrijfspand is meestal aan de orde na verhuizing, beëindiging van de huur of een faillissement. Daarnaast komt ook gedeeltelijke ontruiming voor als er intern verbouwd moet worden of er sprake is van interne verhuizingen als gevolg van b.v. een reorganisatie. Landelijk Ontruimen biedt in al deze situatie ontruimingen op maat aan, ook indien een bedrijfspand of een gedeelte van een bedrijfspand ernstig vervuild is. Wij ontruimen bedrijfspanden, kantoren scholen, magazijnen, ateliers, etc.

Wij komen graag bij u langs voor een kennismaking en een inventarisatie van de werkzaamheden. Daarna ontvangt u van ons een schriftelijke offerte met daarin tot in detail omschreven wat wij voor u kunnen betekenen. De eventueel opgekochte inboedel wordt in mindering gebracht op de factuur. Onze offerte is altijd gebaseerd op de aannamen die wij bij onze inventarisatie hebben kunnen doen. Mochten zich tijdens de uitvoering van de werkzaamheden verrassingen voordoen, die het realiteitsgehalte van deze aannamen, onderuit halen, dan zullen wij daarover direct met u contact opnemen. Zo kunnen wij verrassingen achteraf, voorkomen. Na goedkeuring van de offerte zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering conform de eisen van de verhuurder / eigenaar.

Extra afval

Een bedrijfsontruiming gaat vaak gepaard met extra afval. Denk hierbij aan systeemplafonds, tussenwanden, bekabeling, etc. Ook de verwijdering van dergelijk afval kunnen wij voor u verzorgen.

BEL ONS