• Snel en efficiënt ontruimen
 • Voor particulier en zakelijk
 • Scherpe tarieven
 • Flexibel inzetbaar
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 065-2618-677

Over ons

Landelijk Ontruimen is 15 jaar actief op het gebied van het ontruimen van woningen en bedrijven. Ik ben begonnen bij mijn opa op de markt. Als kleine jongen hielp ik zo nu en dan mijn opa bij de verkoop. Na het behalen van mijn rijbewijs ben ik de gekochte spullen gaan bezorgen bij de mensen thuis. Zo kwam ik steeds meer in aanraking met de verkoop en inkoop van 2e handsmeubelen. Uiteindelijk ben ik mij gaan specialiseren in de woningontruiming en heb ik een bus voor mijzelf gekocht.

Inmiddels werk ik in heel Nederland en soms zelfs buiten Nederland. De meeste klanten komen uit de regio Zuid-Holland. Ik heb een groot aantal ontruimingen en verhuizingen verzorgt in o.a. Bergschenhoek, Rotterdam, Zoetermeer, Capelle aan de IJssel, Nieuwekerk aan de IJssel, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Utrecht, Pijnacker, Bleiswijk, Waddinxveen, Den Haag en Rijswijk.

Diensten

Bij Landelijk Ontruimen kunt u terecht voor de volgende diensten:

 1. Ontruimen particulieren

  Volledig leeghalen van een woningos gedeelten daarvan.

  Bezemschone oplevering.

 2. Ontruiming bedrijfsruimten

  Ontruiming van kantoren, bedrijfsruimtes, werkplaatsen.

  Bezemschone oplevering.

 3. Verhuizen

  Deskundige verhuizing in binnen en buitenland

Waar staat Landelijk Ontruimen voor:

Voor mij tellen alleen tevreden klanten. U ontvangt daarom van mij een duidelijke offerte met een all-in prijs. U betaalt geen voorschotten. Na afloop ontvangt één totaal factuur die u alleen betaalt wanneer u 100% tevreden bent.

BEL ONS