• Snel en efficiënt ontruimen
  • Voor particulier en zakelijk
  • Scherpe tarieven
  • Flexibel inzetbaar
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 065-2618-677

Woningontruiming Rijswijk

Vele tevreden klanten bij een woningontruiming gingen u voor

Heeft u in Rijswijk een woningontruiming of verhuizing (of een seniorenverhuizing wellicht) in de planning staan? Maar wilt of kunt u hier niet zelf aan beginnen? Laat de ontruiming dan over aan de verhuisspecialisten van Landelijk Ontruimen! Tot onze bijzonder tevreden klantenkring behoren overigens niet alleen particulieren die hun huis hebben laten ontruimen. Ook talrijke bedrijven uit Rijswijk hebben inmiddels een beroep op ons gedaan voor een snelle ontruiming. Wie u ook bent en wat uw situatie ook is: een verhuizing en woningontruiming Rijswijk laat u natuurlijk over aan Landelijk Ontruimen!

De scherpste prijs voor een woningontruiming of (senioren)verhuizing

Laat u ons uw huis ontruimen? Dan brengen wij als erkende expert op het gebied van bedrijfs- en woningontruiming uw spullen vanuit Rijswijk op zeer zorgvuldige wijze naar iedere gewenste locatie. Binnen heel Europa. En daar hoeft u niet lang op te wachten. In de meeste gevallen zijn wij in staat om u binnen twee weken van dienst te zijn met een ontruiming. Moet uw bedrijfspand op zeer korte termijn leeg zijn? Of wilt u uw huis zeer binnenkort ontruimen? Met onze spoedservice kan een ontruiming in Rijswijk binnen 48 uur plaatsvinden! Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan maar eens naar de volgende manieren waarop wij ons onderscheiden:

  • Vijftien jaar ervaring
  • Uw ruimte wordt bezemschoon achtergelaten
  • Achteraf betalen
  • Een zeer klantvriendelijke benadering
  • Indien gewenst: ook schoonmaakservice

Woningontruiming Rijswijk

De scherpste prijs voor een ontruiming of (senioren)verhuizing

U denkt nu wellicht: ‘Dat klinkt allemaal bijzonder aantrekkelijk, maar een bedrijfs- of woningontruiming zal bij jullie wel gepaard gaan met een stevig prijskaartje’. Wij kunnen u garanderen: dat valt alleszins mee. Wij staan bekend om onze scherpe prijzen voor bijvoorbeeld een woningontruiming of seniorenverhuizing en zijn altijd in staat u een aantrekkelijke offerte aan te bieden. Deze is overigens volledig afgestemd op uw specifieke situatie in Rijswijk, en dat heeft alles te maken met het feit dat wij een ontruiming kunnen combineren met het opkopen van uw inboedel. Wij komen bij u in Rijswijk langs, taxeren de inboedel en trekken deze van de prijs af. Ideaal als u in Rijswijk uw huis wilt laten ontruimen en direct van uw overbodige spullen af wilt!

Bedrijf of huis ontruimen? Schakel ons direct in!

U begrijpt, voor een bedrijfs- of woningontruiming of (senioren)verhuizing die net zo snel als kundig en voordelig is, moet u bij Landelijk Ontruimen zijn. Offerte aanvragen? Dan kan door te bellen met 06-52618677 of door een bericht achter te laten via ons online contactformulier. Tot ziens in Rijswijk!

BEL ONS